Meet your Magic Match!   

Donkere huid? Lichte huid? Medium teint? Maar welke primer kies ik dan best? In de zoektocht naar de perfecte make-upbasis is er één product dat binnen ons gamma opvalt als een écht tovermiddel: de Magic Match Skinbase Perfector.

Deze unieke getinte primer zorgt niet alleen voor een vlekkeloze basis voor je make-up, maar past zich ook aan aan de teint van jouw huid, ongeacht of je een lichte of donkere huidskleur hebt. Dit is écht magic in a bottle. Deze veelzijdige getinte primer kan gezien worden als een getinte dagcrème of als een lichte foundation die geschikt is voor iedereen.

Veelzijdige Toepassingen 

 • Magic Match skin perfector Cent Pur Cent

  Alleen of onder je make-up

  De Magic Match Skinbase Perfector is veelzijdig in zijn gebruik. Je kunt het op zichzelf dragen voor een subtiele, stralende gloed op de huid, of als basis onder je favoriete foundation voor een langdurige en egale make-upapplicatie. 

 • Magic Match skin perfector Cent Pur Cent

  Hydratatie en verzorging

  Naast het creëren van een perfecte basis, biedt deze getinte primer ook hydratatie en verzorging. Met toegevoegde voedende ingrediënten zorgt het voor een gezonde, gehydrateerde huid gedurende de dag. Een hybride product dus dat zeker niet mag ontbreken in jouw make-uptas.   

 • Magic Match skin perfector Cent Pur Cent

  Hoe gebruiken?

  De Magic Match is veelzijdig in gebruik. Gebruik het op zichzelf voor een lichte, egale dekking die subtiele verbeteringen aan je huid aanbrengt zonder opvallend te zijn. Gebruik eerst een van de corrigerende primers als je er meer uit wilt halen.  

  Als je een matter resultaat wilt, is de Mattifying Primer de beste keuze. Voor het egaliseren van roodheden kun je het beste de Anti-Redness Primer gebruiken. Als je grove poriën minder zichtbaar wilt maken, is de Magic Blur een goede optie. En als je toch die mooie glow wilt behouden, kun je het beste kiezen voor de Illuminating Primer. 

Loose Mineral Foundation Cent Pur Cent

Loose Mineral Foundation

De Magic Match ook dienen als basis voor je make-up. Het vormt de perfecte basis onder je Loose Mineral Foundation, wat zorgt voor iets meer dekking en een goede grip voor je poeder.

Liquid Foundation brush Cent Pur Cent

Liquid Foundation Brush

Het beste is om de Magic Match aan te brengen met je handen of met een Liquid Foundation Brush. Deze formule bevat ingekapselde pigmenten die moeten openbarsten om het pigment vrij te laten en te kunnen inblenden in je huid.

Bonjour Chérie