Ready to glow?

Een mooie, warme gloed, ... Dat willen we toch allemaal? Liefst het hele jaar door én dan ook liefst op een gezonde manier, zonder veel UV-stralen. Gelukkig is er make-up. Maar niet zomaar make-up: gezonde, makkelijke, duurzame, minerale make-up van Cent Pur Cent.

Let goed op, want hier komt jouw persoonlijk stappenplan!

Voed je huid?

Start eerst met je huid super goed te voeden. Dit kan met één van onze basisproducten. Onze Huile de Beauté op basis van nectarolie. Goudvlokken op de bodem zorgen voor een licht-reflecterende gloed. L’illumination, een voedende olie metsparkles in zijn basis voor een flinkeportie ‘healthy glow’.


Last van een vette huid? Gebruik dan Mineral Skin Primer.

concealer Cent Pur Cent

Verdoezel

Gebruik concealer enkel op vlekjes om ze te verdoezelen. Doe dit zeker ook onder de ogen en op het jukbeen. Dit geeft een goede basis en is belangrijk omdat je in stap 6 hier over gaat highlighten.

minerale make up

Dekken maar

Gebruik je Kabuki en Loose Mineral Foundation over je hele gelaat tot je een mooie dekking hebt. Breng meerdere lagen aan, voor een dikkere dekking.

Bronze Baby!

Ga voor een matte zonnepoeder. Le Soleil Blondes is iets warmer met peachtinten. Le Soleil Brunettes is donkerder en koeler.

Zet deze onder je jukbeen, in je haargrens, onder je kaak en op je neus.

Cent Pur Cent - Loose Mineral Blush

Blush!

Kies voor een matte blush. Ons advies? Ga voor de kleur rose in het contour pallet, deze geeft het meeste contrast. Breng de blush aan op je jukbeen.

contour makeup palette

Highlight

De highlighter in het contour pallet is zeer multifunctioneel en voor iedereen geschikt. Zet deze zo hoog mogelijk op je jukbeen.

Bonjour Chérie