Skincare en make-uproutines met Cent Pur Cent travel size producten

Wist je dat we een heel gamma aan travelsize producten of mini’s hebben? Handig om overal en altijd mee te nemen én bovendien zijn ze perfect geschikt voor een volwaardige skincare en make-uproutine.  We zetten graag de verschillende stappen op een rijtje.

  •  

    Stap 1: Gezichtsreiniging 

    Begin je dag met een goede reiniging.  Pas ook hier de Double Cleansing toe.  Start met de Mini Cleansing Oil Envie D’huile om het grof vuil weg te werken. Verwijder met een nat doekje.  Herhaal vervolgens met de Mini Cleansing Foam Envie de Mousse als je een vette huid hebt, gebruik de Mini Creamy Wonder Wash als je een droge huid hebt.  Deze reinigt je huid grondig en zorgt voor een frisse, gezonde uitstraling. Perfect voor een verkwikkende start van de dag​.

    Shop mini cleansing oil
  •  

    Stap 2: Toner

    Gebruik de Belle Brume Toner om je huid te kalmeren en voor te bereiden op de rest van je routine. Deze toner werkt als een toner, fixing spray en verfrisser gedurende de dag​. 

    Shop mini toner
  •  

    Stap 3: Voeding

    Nu je huid weer in balans is kan je ze gaan voeden met onze Mini Dayserum Lumière du Jour en de Mini Daycream Bonheur du Jour.

    Shop mini Bonheur Du Jour

  •  

    Stap 4: Primer

    Breng de Mini Mattifying Primer aan om overtollige olie te absorberen en een matte finish te creëren. Dit zorgt ervoor dat je make-up de hele dag blijft zitten​. 

    Shop mini primer
  •  

    Stap 5: Foundation

    Breng met de Mini Kabuki onze Mini Loose Mineral Foundation voor een egale teint.  Deze minerale foundation biedt een natuurlijke dekking en voelt licht aan op de huid​. 

    Shop mini kabuki brush & foundation
  • Medium loose mineral blush Bronze Cent Pur Cent  

    Stap 6: Contour en Blush

    Breng nadien weer wat kleur in je gelaat met de Medium Contour Canelle en Medium Loose Mineral Blush Pêche. Je kan hiervoor de penselen gebruiken uit de Clutch Luxe Brush Set. 

    Shop medium blush

  • Mini waterproof mascara Cent Pur Cent  

    Stap 7: Ooglook 

    Breng naargelang je wil wat oogschaduw aan en teken een mooie eyeliner met onze Mini Eye Pencils. Voor prachtige, volumineuze wimpers gebruik je de Mini Waterproof Mascara. Deze mascara is water-, zweet- en tranenbestendig, ideaal voor een lange dag​. Liever de gewone mascara? Dat kan ook in mini-versie.

    Shop mini mascara & eyepencils
  • Mini lipstick Creme brulée Cent Pur Cent  

    Stap 8: Lippen 

    Sluit af met een van de Mini Lipsticks voor een vleugje kleur. Kies uit verschillende tinten zoals Espresso, Praliné of Crème Brulée om je look compleet te maken. Werk af met een Mini Lipgloss.

    Shop mini Lipstick & Lipgloss
  • Mini fixing spray Le fixeur Cent Pur Cent  

    Stap 9: Fixeer 

    Vervolgens kan je ook nog even alles vastzetten met de Mini Fixing Spray. Voila, shinen maar!  

    Shop mini fixing spray
Bonjour Chérie