WANT TO KNOW MORE?

Gezicht

 •  

  Natuurlijk mooi ouder worden

  We willen er allemaaleeuwig jong blijvenuitzien en het liefst metzo weinig mogelijk rimpeltjes.Helaas is er nog geen wonderpil ontwikkeld die het verouderingsproces kan bevriezen, maar we kunnende huid wel een handje helpendoor de huidte hydrateren en voedenmet de juiste producten.

  naar de blog
 •  

  Zet de lente op je snoet!

  Na de koude winterdagen mag de lente nu echt beginnen.Niet alleen voor ons gemoed, maar ook voor onze huid is de seizoenswissel een hele aanpassing. De lente vraagt om een frisse, sprankelende en vrolijke uitstraling. Caroline geeft tips voor een frisse lente make-up look!

  naar de blog

 •  

  Oogvormcorrecties

  Door gebruik te maken van de juiste oogmake-up kan je ervoor zorgen dat je ogen er optisch fraaier uitzien. Welke oogschaduw je het beste aanbrengt bij welke oogvorm ontdek je in deze blog.

  naar de blog
 • caroline rigo cent pur cent  

  Van Bleekscheetje naar zomersnoetje

  Bye bye eindejaarsperiode, hello januari! Zin in lentevibes, maar buiten is het helaas nog steeds winters koud en donker. En een bleek huidje dat al maanden geen straaltje zon meer gezien heeft. Hoog tijd dus om de lente op je gezicht te toveren voor een instant happy mood!

  naar de blog
 •  

  Festive looks

  Inspiratie nodig? Ontdek dan alle festive looks in deze blog.

  naar de blog
Bonjour Chérie