WANT TO KNOW MORE?

Blogs

Section

Kids collectie

Creeër je eigen make up looks met de Cent pur Cent kids collectie. Ontdek samen met Elle en Leonie de drie must have boxen. 

LEES MEER

SOS Cent Pur Cent

Make-up voor elke huid, voor elke vrouw! Dat is waar Cent Pur Cent voor staat. Ontdek hier de eerste hulp bij enkele veel voorkomende huidproblemen. 

LEES MEER

We vieren 5 jaar CPC met Les Bijoux

Hiep hiep hoera! Cent Pur Cent is 5 jaar en dat vieren we samen met jullie met onze limited edition feestcollectie “Les Bijoux”. Van een magische fixeur tot mousse oogschaduws… Lees snel verder om al onze nieuwtjes te ontdekken!

LEES MEER

Welke oogschaduw bij welke oogkleur?

Een beetje make-up kan ervoor zorgen dat bepaalde delen van je lichaam extra goed naar voren komen. Door oogschaduw te gebruiken kan je ervoor zorgen dat jouw ogen stralen! Maar voor veel vrouwen kan het lastig zijn om de juiste kleur oogschaduw te bepalen.

LEES MEER

Onze huid en Cent Pur Cent

Minerale make-up is, zoals het woord het zelf zegt, gezonde en natuurlijke make-up op basis van mineralen. Een frisse huid is de basis voor een gezonde huid. Ook een gereinigde huid is belangrijk en dé basis voor minerale make-up. Wij bieden een compacte verzorgingslijn voor ieder huidtype.

LEES MEER

Prime like a pro!

Om een goede basis te leggen voor je make-up aanbrengt, gebruik je best enkele primers. Een primer laat je make-up langer zitten en die van ons is ook nog eens gemaakt op natuurlijke basis (aanrader!). 

LEES MEER

Get ready! Hoe shinen in 5 minuten?

Elke vrouw wil er ondanks de hectische ochtenden toch goed uitzien en stralen aan de schoolpoort of op het werk. Dankzij de Loose Mineral Blush Bronze van Cent Pur Cent kan dat in slechts 5 minuten

LEES MEER

Ready to glow? Stappenplan voor mooie, gezonde look

Een mooie, warme gloed, ... Dat willen we toch allemaal? Liefst het hele jaar door én dan ook liefst op een gezonde manier, zonder veel UV-stralen. Gelukkig is er make-up. Maar niet zomaar make-up: gezonde, makkelijke, duurzame, minerale make-up van Cent Pur Cent.

LEES MEER

Beautiful lashes are just one blink away!

Droom jij van lange wimpers waarmee je verleidelijk kunt knipperen? We hebben enkele superhandige tips waar wij bij zweren. 

LEES MEER