WANT TO KNOW MORE?

Blogs

Section

Zet de lente op je snoet!

Na de koude winterdagen mag de lente nu echt beginnen. Niet alleen voor ons gemoed, maar ook voor onze huid is de seizoenswissel een hele aanpassing. De lente vraagt om een frisse, sprankelende en vrolijke uitstraling. Caroline geeft tips voor een frisse lente make-up look!

LEES MEER

Straal van binnenuit, dagcrème op je bord

Smeren, reinigen, scrubben, hydrateren! We doen het allemaal en proberen onze huid zo goed mogelijk te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Toch hebben we maar al te vaak last van een grauwe teint, een vette T-zone of vervelende oneffenheden zoals acne of eczeem. Maar hoe komt dat?

LEES MEER

Wat kan je doen tegen droge lippen?

“Niet likken!” Een tip die mama’s vaker geven aan hun kleintjes als ze al last hebben van droge lippen. En inderdaad, dat is iets wat je best niet doet. Je speeksel bevat immers zuren die de dunne huid van de lippen extra gaat irriteren en nog brozer maakt. Wat kan je wel doen om snel weer malse, sappige en volle lippen te krijgen? Wij lijsten het graag voor je op.

LEES MEER

4/02 Wereldkankerdag

Jaarlijks wordt op 4 februari, op Wereldkankerdag, wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. Bij Cent Pur Cent zijn we vaker met deze ziekte bezig, maar vandaag nog extra. We laten dan ook graag Onco Beauty Professional Maryline aan het woord. Zij vertelt hoe ze me-time creëert met en voor kankerpatiënten.

LEES MEER

Kids collectie

Creeër je eigen make up looks met de Cent pur Cent kids collectie. Ontdek samen met Elle en Leonie de drie must have boxen. 

LEES MEER

SOS Cent Pur Cent

Make-up voor elke huid, voor elke vrouw! Dat is waar Cent Pur Cent voor staat. Ontdek hier de eerste hulp bij enkele veel voorkomende huidproblemen. 

LEES MEER

We vieren 5 jaar CPC met Les Bijoux

Hiep hiep hoera! Cent Pur Cent is 5 jaar en dat vieren we samen met jullie met onze limited edition feestcollectie “Les Bijoux”. Van een magische fixeur tot mousse oogschaduws… Lees snel verder om al onze nieuwtjes te ontdekken!

LEES MEER

Welke oogschaduw bij welke oogkleur?

Een beetje make-up kan ervoor zorgen dat bepaalde delen van je lichaam extra goed naar voren komen. Door oogschaduw te gebruiken kan je ervoor zorgen dat jouw ogen stralen! Maar voor veel vrouwen kan het lastig zijn om de juiste kleur oogschaduw te bepalen.

LEES MEER

Onze huid en Cent Pur Cent

Minerale make-up is, zoals het woord het zelf zegt, gezonde en natuurlijke make-up op basis van mineralen. Een frisse huid is de basis voor een gezonde huid. Ook een gereinigde huid is belangrijk en dé basis voor minerale make-up. Wij bieden een compacte verzorgingslijn voor ieder huidtype.

LEES MEER

Prime like a pro!

Om een goede basis te leggen voor je make-up aanbrengt, gebruik je best enkele primers. Een primer laat je make-up langer zitten en die van ons is ook nog eens gemaakt op natuurlijke basis (aanrader!). 

LEES MEER