DISCOVER

Our brands

DISCOVER

Our brands

Section
Section
Section

Cent Pur Cent


Cent Pur Cent is een make-up lijn waarvan de poeders voor 100% bestaan uit natuurlijke en pure mineralen, vandaar de naam Cent Pur Cent.  We streven ernaar om as natural as possible te zijn. SHOP CENT PUR CENTOUR STORY

GLOV


GLOV is een handschoen gemaakt uit microvezels en verwijdert je make-up op een snelle en gemakkelijke manier. Het enige wat je nodig hebt is een beetje lauw water. Maak je GLOV proper, laat het doekje drogen en gebruik het opnieuw!SHOP GLOV

Cent Pur Cent

Cent Pur Cent is een make-up lijn waarvan de poeders voor 100% bestaan uit natuurlijke en pure mineralen, vandaar de naam Cent Pur Cent. We streven ernaar om as natural as possible te zijn.

SHOP CENT PUR CENT

Likami


Likami is een organisch merk met een geweldig assortiment natuurlijke producten. Het merk gebruikt alleen plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën. Deze superfoods zijn extreem rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten. SHOP LIKAMI

Vitasonar


Tijd voor "A New Me". Tijd dus voor detox, dieet en meer energie aan het begin van het nieuwe jaar. Graag stellen we Vitasonar aan je voor. Dit gamma bestaat uit 3 verschillende soorten voedingssupplementen. Telkens met een ander doel.SHOP VITASONAR

Nutraskin


Nutraskin is hét drankje voor een jeugdige en stralende huid. Een dagelijkse dosis vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden. De huid wordt optimaal gevoed en gestimuleerd.

Voor een stralende huid van binnenuit!  


SHOP NUTRASKIN

GLOV

GLOV is een handschoen gemaakt uit microvezels en verwijdert je make-up op een snelle en gemakkelijke manier. Het enige wat je nodig hebt is een beetje lauw water. Maak je GLOV proper, laat het doekje drogen en gebruik het opnieuw!

SHOP GLOV

Likami

Likami is een organisch merk met een geweldig assortiment natuurlijke producten. Het merk gebruikt alleen plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën. Deze superfoods zijn extreem rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten.

SHOP LIKAMI

Vitasonar

TIjd voor "A New Me". Tijd dus voor detox, dieet en meer energie aan het begin van het nieuwe jaar. Graag stellen we Vitasonar aan je voor. Dit gamma bestaat uit 3 verschillende soorten voedingssupplementen. Telkens met een ander doel.

SHOP VITASONAR

Nutraskin

Nutraskin is hét drankje voor een jeugdige en stralende huid. Een dagelijkse dosis vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden. De huid wordt optimaal gevoed en gestimuleerd. Voor een stralende huid van binnenuit!

SHOP NUTRASKIN