Zomersnoetje in de winter?

Bye bye eindejaarsperiode, hello januari! Zin in lentevibes, maar buiten is het helaas nog steeds winters koud en donker. En een bleek huidje dat al maanden geen straaltje zon meer gezien heeft. Hoog tijd dus om de lente op je gezicht te toveren voor een instant happy mood!

huidverzorging

Reinigen reinigen reinigen!

Vooraleer je echt aan de slag kunt met je make-up look, reinigen, reinigen, reinigen de boodschap... Dubbele reiniging is hét geheim voor een zuivere en stralende huid! Met onze reinigingsolie én reinigingsmousse. Met de cleansing oil Envie d’Huile verwijder je make-up van je gezicht. De milde en verzachtende reinigingsmousse Envie de Mousse maakt de huid schoon zonder uit te drogen. Na een duo cleansing is je gelaat diep gereinigd, ultrafris en helemaal klaar voor de volgende stappen:

Vijf simpele stapjes

 • primer make up

  1. Primer: Breng primer aan over het ganse gelaat. Dit is belangrijk om met deze techniek geen vlekken te krijgen.

  2. Concealer:Gebruik concealer liquid 1 of liquid 2 

  3. Foundation poeder: je mengt twee kleuren. Kies de kleur die op dit moment het dichtste aanleunt bij je gelaat. Neem ongeveer evenveel product van beide kleuren, meng je kabuki in het gemengde poeder en draaien maar!

 • blush

  4. Bronzer: Nog dat tikkeltje meer warmte creëren? Dat doe je met een zonnepoeder en poederborstel op je voorhoofd, onder de jukbeenderen en in de hals voor kleurovergang. Ook kun je selftanning drops door je dagcrème mengen voor een extra sunny touch.

  5. Blush: Wat ontbreekt nu nog voor een op en top naturelle look in de winter? Yes, een flinke portie roze blush die zorgt voor die frisse tonen op je snoet. Je leest het goed: roze en zeker geen peach tinten in de winter. Wel bijvoorbeeld Rosé die je met een blushborstel aanbrengt op de bolletjes van je wangen en jukbeenderen is een toppertje voor een frisse look. Gouden regel: hoe kleiner de borstel die je gebruikt, hoe intenser het effect en de lijnen. Voor extra roze en kleur in het gelaat kun je de confetti stick gebruiken. Wanneer je veel roodheden in het gelaat hebt is er een uitzondering op deze regel, dan gebruik je namelijk wel beter peach tinten om de roodheden niet extra te accentueren. 

Gezicht

Bonjour Chérie