Ontdek de veelzijdigheid van onze nieuwe Waterproof Oogpotloden. Creëer diverse looks met één simpele tool.

Oogmake-up is een kunst op zich, en één van de meest veelzijdige tools in je
make-uparsenaal is het Waterproof Eye Pencil. Of je nu op zoek bent naar een subtiele dagelijkse look of een dramatische avondmake-up, het Waterproof Eye Pencil is een onmisbaar item.

Laten we ontdekken hoe je dit veelzijdige product op verschillende manieren kunt gebruiken om diverse ooglooks te creëren.

 •  

  Perfecte Winged Eyeliner:

  Het waterproof oogpotlood is ideaal voor het creëren van strakke en perfecte winged eyeliners. De waterbestendige formule zorgt ervoor dat je wing de hele dag blijft zitten, ongeacht het weer. Begin met het tekenen van een dunne lijn langs de wimperlijn en breid deze vervolgens uit naar buiten voor die klassieke wing.

  Shop hier
 •  

  Smokey Eyes:

  Wil je een verleidelijke en rokerige ooglook? Gebruik het waterproof oogpotlood om de oogleden te omlijnen en vervaag de lijnen zachtjes met een penseel of met je vinger. Deze techniek geeft je een moeiteloze smokey eye-look die de hele dag blijft zitten zonder te vervagen.

  Shop hier
 •  

  Waterlijn Definitie:

  Breng een lichte kleur waterproof oogpotlood aan op de waterlijn om je ogen groter en helderder te laten lijken. Kies voor een nude tint voor een frisse uitstraling overdag, of ga voor een diepere kleur zoals donkerbruin of zwart voor een zwoelere avondlook.  Probeer ook de bovenste waterlijn eens aan te zetten. Je zal merken dat je oog plots veel intenser wordt.

  Shop hier
 •  

  Onderste Wimperlijn Accentueren:

  Gebruik het oogpotlood om de onderste wimperlijn subtiel te accentueren. Dit voegt diepte toe aan je oogopslag zonder te overdrijven. Experimenteer met verschillende kleuren om je look aan te passen aan je outfit of de gelegenheid.

  Shop hier
 •  

  Dubbele Eyeliner:

  Wil je echt opvallen? Combineer twee kleuren waterproof oogpotlood voor een dubbele eyelinerlook. Breng een felle kleur aan langs de bovenste wimperlijn en voeg een zachtere kleur toe net boven de eerste lijn voor een opvallend effect.

  Shop hier
 •  

  Gekleurde Oogschaduwbasis:

  Gebruik het waterproof oogpotlood als basis voor je oogschaduw. Teken een dunne lijn op het ooglid en vervaag het zachtjes met een Smudge Brush. Hierdoor blijft je oogschaduw langer zitten en komen de kleuren beter tot hun recht.

  Shop hier
 •  

  Artistic Liner Designs:

  Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik het waterproof oogpotlood om artistieke ontwerpen te creëren. Van geometrische vormen tot stippen en strepen, voeg een speelse touch toe aan je oogmake-up met deze waterbestendige tool.

  Shop hier
Bonjour Chérie