Love the skin you're in

Lieve mensen,  

De eerste maand van het jaar zit er weer op. Hoe zit het met jullie voornemens?  Hier lukt het alleszins wonderwel, iets meer water drinken, volhouden om naar de Pilates te gaan en natuurlijk ook tijd voor het gezin maken. Uiteraard is zelfdiscipline hierin key en jezelf af en toe (lief) op de vingers tikken, is zeer zeker niet uit den boze. 

En geen nood als het eens wat tegenzit... Dan zijn wij er om warmte en kleur in jullie leven te brengen.

Teambuilding

Wij zijn het jaar alvast goed gestart, met een zalige teambuilding in de Voerstreek. Drie dagen samen met het hele RiGorgeous Team ondergedompeld in de sneeuw, elkaar beter leren kennen, de plannen en doelen voor 2024 uitrollen, een dansje placeren, om zo allemaal weer de neuzen in dezelfde richting te krijgen. Een top moment om een top jaar te starten. 

Waterproof Eye Pencils

Want oh jee, wat hebben we weer allemaal in petto voor jullie!  Zo hebben we net de waterproof eye pencils gelanceerd, een absolute favoriet in ieders make-uptasje. 

We hopen dat we jullie heel wat inspiratie kunnen brengen met deze collectie. Easy Glam, daar gaan we voor met deze collectie.

Peel it skincare actie

Easy Selfcare

En zo gaan we in februari verder inzetten op die zelfzorg at home.  

De combi van onze peeling Peau Parfaite met het roze kleimasker is een must-do in ieders badkamerritueel. Elke dag kom ik nog mensen tegen die zelden of nooit een maskertje leggen. En laat nu net dát de voeding van je huid zijn. Zoals meststof dat is voor je plantje. Het geeft een instant boost voor een instant glow. 

En om dan ook de beloofde kleur te brengen in deze donkere februari maand, zetten we binnenkort onze magnificent wonderdrops in promo. 

Laat ze 1 nachtje inwerken en het lijkt wel of je een week op vakantie bent geweest. 

tan it skincare actie

Volhouden voor langdurig resultaat

Onze Fresh Five-stappen....Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk deze zijn in je verzorgingsroutine. Buiten een snel effect - dat we allemaal willen-, geven deze stappen ook op lange termijn een mooi resultaat als je ze consequent toepast. Je stimuleert je huid dan om écht te werken.

Vergeet niet te peelen!

Door je bovenste huidlaag er af te halen, moeten andere cellen wakker worden en stimuleert het je collageen om zo stevigheid te bevorderen. Maskers en serums gaan veel dieper in de huid kunnen dringen. Dat zorgt er dan weer voor dat je ook langer plezier gaat hebben van je routine. 

Hoe vaak een masker leggen? Zo vaak als je wil! Maar zoals het met chocolade ook gaat… overdrijf niet. 1x per week moeten we ons deze guilty pleasure toch minstens kunnen gunnen he. En als je het doet, genieten maar! 

Dus lieve mensen, gun februari aan jezelf.  

Bonjour Chérie