Hoe kies je de juiste kleur?

First things first… De kleur van je foundation kiezen. Je kunt hier best niet te licht over gaan, want de juiste foundation kleur is de basis van elke goede make-up look. Doel? Een kleur kiezen die niet te donker of te licht is maar perfect “pakt” op de ondertoon van je gelaat en daarenboven quasi onzichtbaar blendt met de kleur van je hals. Een foundation dient namelijk om te egaliseren en niet om meer kleur in je gelaat te brengen. Daar hebben we dan weer andere producten voor. Met foundation willen we een “blank” canvas creëren waar geen oneffenheden op te zien zijn vooraleer het “echte” werk begint en we effectief kleur gaan brengen in onze look.

naar de Loose Foundations

Stapjes om je kleur te bepalen

Veel roodheden in het gezicht en toch een roze ondertoon?

Even opletten, want door op je roodheden nog een roze foundation te zetten, versterk je ze net. Kies in dit geval voor een neutrale ondertoon die de roodheden een beetje neutraliseert. De gouden regel voor foundation is dat je het laagje foundation in principe niet ziet zitten, maar wel een egalere huid krijgt. Dan weet je dat het de juiste kleur voor je is!


Nog vragen? Aarzel zeker niet om even binnen te springen bij onze verdelende apotheken. De apothekers helpen je graag verder met het nodige advies en productinfo.

Veel liefs, 
Caroline

Meer info
Bonjour Chérie