blog 50 shades of blue

-by Caroline-

50 shades of blue

Dé trend in de wereld van make-up in 2023 is ongetwijfeld blauwe oogschaduw. Veel make-upartiesten en beauty influencers experimenteren al met verschillende tinten blauw en dragen dit op allerlei manieren. Als statement look bijvoorbeeld of hier en daar als subtiel accent. Daarom kan Cent Pur Cent ook niet achterblijven, en brachten we de Volumiyeux Bleu Ciel op de markt in de super leuke box: Volumistay.   Combineer dit met de Crème de la Créme en het blauwe van het oogschaduw palet - Couleurs d'été.

We horen je al denken: “Blauw is niet meteen de makkelijkste kleur.” Klopt, maar het kan wel perfect gecombineerd worden met alle soorten kleuren van ogen.  Dus komaan, kom uit je comfortzone, aarzel niet en durf te experimenten. Wedden dat dit jumbo potlood in 2023 onderdeel wordt van je dagelijkse oogmake-up?    

oogmake up

Stap 1: Crème de la Crème Moelleux breng je aan op je arcadeboog.

Stap 2: Als basis gebruik je de Crème de la Crème Madeleine uit het Volumistay pakket. Breng dit aan op je bewegend ooglid.

Stap 3: Trek een lijntje boven je ogen met het Volumiyeux potlood Blue Ciel aan.

Shop de look

oogmake up

Dé trend in de wereld van make-up in 2023

We horen je al denken: “Blauw is niet meteen de makkelijkste kleur.” Klopt, maar het kan wel perfect gecombineerd worden met alle soorten kleuren van ogen.  Dus komaan, kom uit je comfortzone, aarzel niet en durf te experimenten.  Wedden dat dit Volumiyeux potlood, Blue ciel in 2023 onderdeel wordt van je dagelijkse oogmake-up?

oogmake up

Mysterieus en toch alledaags! Combineer deze kleuren, Gris bleu en Inferno van La Palette 2. voor een verbluffend resultaat!

Bonjour Chérie