Zoekresultaten 0

Verwen je mama met een laagje toverpoeder

04.05.2020

Betover je mama

Zondag is het zover, dan staan onze mama's in het middelpunt van de belangstelling! Verwen ze dit jaar met gezonde en minerale make-up! Je zal zien, ze zal nog meer stralen dan anders. Hieronder een paar leuke ideetjes waarmee je je mama zonder twijfel blij gaat maken. 

Onze loose mineral foundation kost €34,99 en wordt best aangebracht met de Kabuki.

Les 5 Etoiles

In deze box zitten de 5 bestsellers uit ons gamma. De ideale starterskit.  Op deze manier kan je mama kennismaken met onze producten en nadien haar collectie aanvullen met andere producten.

Deze box kost €79,99

Virtuele kusjes

Aangezien we nog steeds afstand moeten houden en best niet teveel knuffelen of kussen, kunnen we er wel voor zorgen dat die lippen extra in de verf worden gezet. Ideaal om virtuele zoenen te sturen en te ontvangen. Laat die lippen blinken dankzij onze verzorgende lipsticks. 

Onze voedende lipsticks zijn te verkrijgen is 6 super mooie kleuren. Voor elke mama dus een kleurtje. Je scoort er eentje voor €22,99.

Laagje zonnepoeder

De zomer staat voor de deur. De warme zon verwent ons met haar zonnestralen, maar onze "Le Soleil" doet dat het hele jaar door. Dit zonnepoeder is erg populair bij de mama's. Waar wacht je nog op? 

Voor €34,99 heb je het heel jaar door een warme gloed op je snoet.  We hebben een versie voor blonde mama's en eentje voor brunettes.

Cadeaubon

Je vindt onze producten bij onze verdelende verkooppunten.  Een lijst hiervan, kan je bekijken op onze website. Je kan je producten ook bestellen op onze site en ze dan deze week nog oppikken bij onze verkooppunten.  

Een andere optie is onze cadeaubon. Deze kan je onmiddellijk downloaden, versturen of afprinten en is geldig bij al onze fysieke verkooppunten. 

Laten we die moedertjes extra verwennen dit jaar!

Lieve groeten,
Caroline 

Join the Powdercult!

#Powdercult

Bekijk op Instagram

Bekijk op Instagram

Bekijk op Instagram

Bekijk op Instagram

Bekijk op Instagram

Bekijk op Instagram