Zoekresultaten 0
Cent Pur Cent

Missie

Onze naam zegt het zelf. Cent Pur Cent staat voor natuurlijke, pure, minerale en gezonde make-up. De Cent Pur Cent poeders bestaan immers uit de meest pure en natuurlijke mineralen.  We waken er ook over dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn en van gecertificeerde organisaties afkomstig zijn. Om deze kwaliteit te garanderen testen wij onze grondstoffen uitvoerig, maar natuurlijk NIET op dieren. We houden dus van mens én dier.

Kort samengevat: wij vinden dat elke vrouw zich HIP, HEALTHY en HAPPY in haar vel moet voelen.

Make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

Ontdek onze producten

100%

Natural

Wij proberen zo natuurlijk mogelijk te werken, dit wil zeggen dat onze producten geen schadelijke stoffen bevatten zoals kunstmatige kleurstoffen, synthetische parfums, niet-natuurlijke oliën en talk.

Mineral

De poeders van Cent Pur Cent bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica werken wij ook met titanium, ijzer en zink.

Puur

Door de pure samenstelling van onze producten kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid! Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de liquid foundation of brengen gewoon een extra laagje loose foundation aan. Zelfs dan zal je voelen dat je met mineralen hebt gewerkt omdat de poriën niet worden verstopt en je huid niet meer uitdroogt. 

Hypoallergenic

Door de natuurlijke bestandsdelen van Cent Pur Cent is de make-up uiterst gezond voor je huid. Dit zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van mee-eters, acné, een droge huid of andere probleempjes.

Omdat we geen chemische bestanddelen toevoegen, is de kans kleiner op allergische reacties.

Cruelty Free

Wist je dat veel make-up merken nog steeds op dieren testen? Wij niet! Cent Pur Cent is  diervriendelijk! Want weet je wat? We love animals and we love the planet!

Caroline

Topvisagiste Caroline Rigo is een algemeen hooggewaardeerde en inspirerende jongedame in de schoonheidswereld. Wanneer het gaat over huidverzorging en make-up, verwijst men al snel naar Caroline. Geef haar penselen en make-up en ze doet elke vrouw én elke huid stralen! Tips and tricks én een eeuwig jeugdig enthousiasme krijg je erbovenop. Bij Caroline Rigo draait alles rond een totale beleving: met gezonde make-up sterke kanten bij ELKE vrouw benadrukken.  

Samenstelling producten

Mica

Mica wordt verkregen door het schrapen van rotsgebergtes in landen als Peru. Hoe hoger de dosis Mica in een product, hoe mooier de dekking. Mica zorgt ook voor die mooie, gezonde gloed waar Cent Pur Cent bekend voor staat!

Samenstelling producten

IJzer

Ijzer is een natuurlijk element en zorgt, door de verbranding op bepaalde temperaturen, voor de leuke kleurtjes in het product. Ijzer wordt dus gebruikt als natuurlijke kleurstof!

Samenstelling producten

Titanium

Titanium zorgt voor de grootste dekking, maar zorgt ook voor een instant spf factor tussen de 15 en 20.  Het wordt door de FDA benoemd als 1 van de meest efficiënte ingrediënten voor zonbescherming.

Samenstelling producten

Zink

Iedereen kent het wel… dat  zalfje op onze babybilletjes vroeger. Zalig! Neemt alle roodheden weg en maakt de huid weer zacht. Zink uiteraard! Het werkt antiseptisch; ideaal dus op huidjes met irritatie. Verder is dit ook een super ingrediënt om ontstekingen in de huid (zoals bv. Acne) te verminderen en te minimaliseren.

Samenstelling producten

Alles in 1 zeiden we toch?

Natuurlijk is dit ook allemaal mogelijk door het ONTBREKEN van schadelijke stoffen zoals: Kunstmatige kleurstoffen, Synthetische parfums, Niet-natuurlijke oliën en Talk

Samenstelling producten

Hoe meer voordelen, hoe liever!

De fijne textuur van de make-up zorgt ervoor dat het aanvoelt als een tweede huid.
Geen mee-eters en acné. Weinig kans op allergische reacties. Door het niet-toevoegen van chemische bestandsdelen, is de kans op dergelijke reacties veel kleiner dan bij de klassieke make-up.

Join the Powdercult!

#Powdercult