Onze nieuwe lashcollectie getest door Loredana 

Heb jij onze nieuwe collectie mascara’s al ontdekt? Wij lieten lashqueen Loredana onze mascara’s testen. Dit zijn haar beoordelingen: 

“Waw, dit is zo cool. De textuur en borstels van de mascara’s zijn zo fijn en zacht. Met andere mascara’s voel ik vaak dat mijn wimpers echt hard worden en dat je echt voelt dat je mascara op hebt, alsof er een zwaar gewicht op je ogen ligt. Dat is hier helemaal niet het geval. 

Door de zachte textuur van de mascara’s, zijn ze ook makkelijk te verwijderen met een oogolie. Hierdoor is er minder kans op verlies van wimpers.  

Elk haartje wordt fijn mee gekleurd, er komt telkens genoeg product af wat ik vaak niet ervaar bij andere mascara’s.  

Mijn ogen voelen ook minder droog aan, komt door de zachte ingrediënten die erin zitten.” 

Elke mascara geeft een andere eye look effect, Love it !  

Curly

Zalig, maakt mijn wimpers ook instant lang en gekruld, heel leuke borstel, houdt de haartjes goed gespreid, maar geeft toch volume & lengte en geen klonters. 8/10

Le Volumineux

Ik hou van veel volume in mijn wimpers, dit doet het heel zeker! Als ik moet optreden doe ik graag mascara op die mijn wimpers een mooie intense look geven, en met het 2 zijdige kammetje kan ik ook de wimpers van de onderkant ogen fijn aanbrengen zonder klonters te hebben. 8,5/10

L'Original

Neemt je haartjes apart, geeft meer een naturel wimpereffect waardoor je een mindere zware eye look hebt. Goed voor iemand die zelden mascara draagt en eens een zachte eye look wil zonder dat het ineens te fel is. Maar voor mij mag het meer zijn. 8/10

La Résistance

Geeft volume en lange wimpers effect zonder klonters te maken. Creëert een dimensie van extra wimpers ! Door de wind, door de regen! Waterproof is vaak moeilijker van je ogen te krijgen als je ze wilt verwijderen, voelt ook vaak stugger aan, maar met deze zachtere textuur lukt dit redelijk goed! 8/10

Shorty

Geeft een lichte textuur, gekamde wimpers, leuke smalle borstel die zelfs mijn kleinste korte haartjes verlengt, ondanks de naam ‘Shorty’ vind ik dat deze mascara ook wel de wimpers heel goed verlengt en volume geeft, waardoor die de zij-uiteindes van mijn wimpers mooi langer maakt waardoor je het bambi-eye effect krijgt. 8,5/10

Maxi

Geeft een valse wimpers effect, geeft veel volume aan de wimpers, waardoor je instant veel meer haartjes bij creëert die ik dacht dat ik niet had! Hoe meer laagjes je op brengt hoe voller de wimpers , ik weet zeker dat ik met deze mascara telkens de vraag ga krijgen of ik valse wimpers op heb. Dit is mijn favoriet: 9,5/10