Zoekresultaten 0

Fillerina is een dermo-cosmetische fillerbehandeling bestemd voor thuisgebruik. Voor gelaat, hals, décolleté en expressielijnen in het gezicht. Voor het volume van de jukbeenderen en de lippen.

Fillerina, waar het labo sinds 2007 aan gewerkt heeft, is de eerste generatie van fillers en verstevigende behandelingen. Het preparaat werkt als cosmetische fillerbehandeling bestemd voor thuisgebruik. Het product ontleent zijn naam aan het opvullende mechanisme voor de ingezakte gezichtshuid dankzij het actieve hoofdingrediënt: speciale hyaluronzuren in verschillende vormen voor het opvullen op verschillende niveaus van expressielijnen, ouderdomsrimpels, microreliëf en zones van het gezicht die onderhevig zijn aan inzakking. 

 

Ontdek onze producten

Net zoals de filler behandelingen met hyaluronzuren in de cosmetische geneeskunde, is het doel van Fillerina zoveel mogelijk hyaluronzuren zo diep mogelijk in het huidweefsel te laten doordringen. De hyaluronzuren, in verbinding met water, vullen de opvallendste, diepste en meest verspreide inzakkingen en bevorderen het opvullen van de jukbeenderen en lippen.

Wat bevat 1 Fillerina-koffer?

  • 14 dosissen (elk van 2 ml filler)
  • 14 dosissen (elk van 2 ml voedende film)
  • 2 precisie-applicators

Richtlijnen voor het openen en het gebruik

De Fillerina-filler behandeling moet gedurende 14 dagen één keer per dag ‘s morgens of ‘s avonds afhankelijk van individuele behoeften en gewoontes toegepast worden.

 2 ml van de gel Filler (Fillerina 1) aan te brengen op de rimpels in het gezicht

  • Gebruik 1 ml op de bovenkant van het gezicht & 1 ml voor de onderkant van het gezicht en de hals.
  • Gebruik 1 precisie-applicator voor de gel en 1 voor de film.
  • Waarom een applicator? Zodat je de molecule in de gel niet beschadigd met je vingers en je exact de juiste hoeveelheid kan aanbrengen op het gelaat.

Join the Powdercult!

#Powdercult