5 YEARS OF MINERAL LOVE

Wedstrijd: Rosé golden ticket

Section
Section

Win een all-in luxe CPC-weekend voor twee! 

Geen 3 kabuki's op je rosé golden kraslotje? We believe in second chances! 
Met de code op jouw kraslot maak je immers nog steeds kans op één van de hoofdprijzen. 
Vul onderstaand registratieformulier in met jouw gegevens en unieke code op je lotje, doe dit vóór 30/09/2021 - 19u. Uit alle geregistreerde codes loten wij nog één lucky bastard die het luxe CPC-weekend wint, inclusief overnachting en ontbijt in hotel Terhills en een dagje wellness in het prachtige resort van Elaisa.

Good luck! 

{formbuilder:46513}

Wedstrijdreglement

1. Organisatie

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Mykla BV waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in Visserstraat 1 bus 2 te 3500 Hasselt.
Dit naar aanleiding van de 5de verjaardag van het merk.

2. Uitleg wedstrijd

Naar aanleiding van de 5de verjaardag van Cent Pur Cent, organiseert het merk een schitterende winactie. Vanaf maart kan je in onze boxen, nieuwigheden en verpakkingen exclusieve Rosé Golden Krasloten vinden. Kras, vind 3 dezelfde kabuki’s en win! Zo simpel is het! Kras je 3 dezelfde kabuki’s? You lucky bastard! Maak een foto met je lotje en mail deze vóór 30/09/2021 - 19u met je gegevens (naam, adres, kraslotnummer en telefoonnummer) naar cynthia@centpurcent.com Doe je dit, dan ben je zeker van je prijs. Geen 3 dezelfde kabuki’s? Geen paniek. Ook voor de pechvogels is er een herkansing. Surf naar www.centpurcent.com/wedstrijd en registreer je met het lotnummer op je kaartje, ook vóór 30 september 2021 - 19u. Uit al deze ingezonden kraslotnummers, wordt ook nog één winnaar gekozen. Zo winnen in totaal 5 personen een luxe verwen-tweedaagse voor 2 personen.

3. Wat valt er te winnen?

5 personen winnen een verwentweedagse voor 2 personen. Wat mag je allemaal doen?
Bedrijfsbezoek en kijkje achter de schermen in de nieuwe gebouwen van Cent Pur Cent in Hasselt - Lunch - Total make-over. Verwennerij, haarstyling, make-up en fotoshoot met fotograaf in Café Beauté in Hasselt - Aperitief en diner in aanwezigheid van Caroline Rigo Terhills Maasmechelen - Overnachting en ontbijt in hotel Terhills Maasmechelen - Dagje wellness.
De datum van deze tweedaagse wordt later bepaald. Deze prijs is enkel op te nemen op de later voorgestelde datum en is niet op een ander moment op te nemen. De organisator behoudt zich het recht de prijs van de wedstrijd naar eigen goeddunken te wijzigen voor een vergelijkbare waarde. De organisator geeft geen enkele garantie, expliciet of impliciet, over de aard, de kwaliteit of de geschiktheid van de prijs voor een bepaald doel.

4. Toegankelijkheid en duur

Deelnemen aan de wedstrijd kan van mei 2021 tot en met 30 september 2021 - 19u. Indien personen met het winnende kraslotje zich niet hebben gemeld vóór 30 september 2021 - 19u, wordt er een andere winnaar geloot uit de ingezonden nummers van de verliezende krasloten. Op 30/09/21 wordt uit de niet winnende, geregistreerde lotjes nog een winnaar gekozen.

5. Deelname modaliteiten

Om recht te hebben op de prijs, moet de deelnemer: - Een winnend lotje hebben met 3 dezelfde kabuki’s - Een foto van zichzelf met het lotje mailen naar cynthia@centpurcent.com voor 30 september 2021 - 19u, met naam, voornaam, adres, telefoonnummer, het kraslotnummer.  Een andere winnaar wordt geloot uit de geregistreerde kraslotnummers van de verliezende lotjes. Om hier kans op te maken, moet je voor 30 september 2021 - 19u het nummer van je kraslotje registreren op de website van Cent Pur Cent: www.centpurcent.com/wedstrijd
Registreer je je nummer niet, maak je geen kans op de prijs.

6. Aansprakelijkheid van de organisator

De organisator kan op elk ogenblik en zonder voorafgaand bericht de organisatie wijzigen en de wedstrijd opschorten of beëindigen in geval van overmacht of elke andere uitzonderlijke gebeurtenis. Met uitzondering van een ernstige of opzettelijke fout van hunnentwege, kunnen noch de organisator, noch de werknemers van het bedrijf aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade van welke aard ook die zich zou voordoen ter gelegenheid van de deelname aan de wedstrijd of die voortvloeien uit de organisatie van de wedstrijd. De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het slecht opvolgen of niet mailen van de door de deelnemers verstrekte gegevens die leiden tot een foutief of onbekend mailadres, postadres of telefoonnummer, kraslot van de deelnemers.

7. Vragen

Alle vragen betreffende de wedstrijd kunnen per mail gericht worden aan Cynthia Reekmans via cynthia@centpurcent.com

#follow us on Instagram

Checking...