Zoekresultaten 0

Dé must-haves voor je badkamer

01.07.2020

Nieuwe beauty-accessoires van Cent Pur Cent 
dé must-haves voor je badkamer

In de collectie van Cent Pur Cent vind je naast de allerbeste minerale make-up ook de juiste tools en hulpmiddeltjes om de producten op de best mogelijke manier te gebruiken.

Ons gamma accessoires werd zopas uitgebreid met een aantal nieuwe must-haves: grote en kleine beautyblenders, een fantastische wimperkruller en een handige brush cleanser en brush soap.

Beautyblenders
Beautyblenders zijn eivormige sponsjes die het extra makkelijk maken om je vloeibare of poeder foundation op een natuurlijke manier, zonder strepen aan te brengen.

Beautyblender groot: € 12,99
Beautyblender klein x 2: € 12,99

Wimperkruller
Een wimperkruller is een must voor een frisse en open blik. Na gebruik van deze handige tool heb je perfect gekrulde wimpers. Een laagje lash primer en mascara maken het helemaal af!

Wimperkruller: € 17,99

Brush Cleanser Sans l’Eau
Je kwasten en penselen perfect reinigen zonder water in de buurt? Dat kan met de Brush Cleanser. Draai ze een paar keer rond op het magische sponsje en in no time zijn ze weer gebruiksklaar. Van donkere kleuren naar lichte kleuren overschakelen was nog nooit zo makkelijk.

Brush Cleanser Sans l’Eau: € 17,99

Brush Soap
Niets zo fijn als met propere penselen en kwasten werken. Heb je wel water in de buurt, dan zorg je er dankzij deze heerlijk ruikende zeep voor dat je altijd hygiënisch en schoon materiaal op zak hebt.

Brush Soap: € 17,99

Join the Powdercult!

#Powdercult

Bekijk op Instagram

Bekijk op Instagram

Bekijk op Instagram

Bekijk op Instagram

Bekijk op Instagram

Bekijk op Instagram