Zoekresultaten 0

Onze producten

Cent Pur Cent

Cent Pur Cent is een make-uplijn die voor 100% bestaat uit natuurlijke en pure mineralen, vandaar de naam Cent Pur Cent. Cent Pur Cent is een 100% minerale en gezonde make-uplijn en dat in de vorm van losse poeders.

Nutraskin

Nutraskin is hét drankje voor een jeugdige en stralende huid. Een dagelijkse dosis vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden. De huid wordt optimaal gevoed en gestimuleerd. Voor een stralende huid van binnenuit!

Glov

GLOV is een handschoen gemaakt uit microvezels en verwijdert je make-up op een snelle en makkelijke manier.Het enige wat je nodig hebt, is een beetje lauw water. Maak je GLOV proper, laat het doekje drogen en gebruik het opnieuw!

Fillerina

Fillerina is een revolutionaire, dermo-cosmetische filler voor thuis. Zonder naalden! Het product bevat 6 verschillende soorten hyaluronzuur. Deze moleculen kunnen de huidlagen opvullen zonder de huid te moeten doorprikken.

Likami

Likami is een organisch merk met een ​​geweldig assortiment natuurlijke producten. Het merk gebruikt alleen actieve, plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën. Deze superfoods zijn extreem rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten. 

Join the Powdercult!

#Powdercult

😇 "I have seen the best of you, and the worst of you, and I choose both.”😇

Bekijk op Instagram

Líkami is 100% Belgisch. "Eco-luxury". Fantastische, natuurlijke producten en toch lief en gezond voor je huid. 🥰 Deze dagcrème is hier het ultieme bewijs van, het is één dagcrème voor…

Bekijk op Instagram

🌠 You're a diamond, dear. They can't break you! 🌠

Bekijk op Instagram

Wist je dat wij ook andere merken verdelen waar we 100% achter staan? 😃 Ze zijn ook 100% puur, 100% duurzaam én 100% bijzonder! 🥰 Je herkent ze trouwens aan…

Bekijk op Instagram

👌 "“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day, and…

Bekijk op Instagram

💕 Happy Valentine's Day! 💕

Bekijk op Instagram