Zoekresultaten 0

Our brands

 

Cent Pur Cent

Cent Pur Cent is een make-uplijn die voor 100% bestaat uit natuurlijke en pure mineralen, vandaar de naam Cent Pur Cent. Cent Pur Cent is een 100% minerale en gezonde make-uplijn en dat in de vorm van losse poeders.

Nutraskin

Nutraskin is hét drankje voor een jeugdige en stralende huid. Een dagelijkse dosis vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden. De huid wordt optimaal gevoed en gestimuleerd. Voor een stralende huid van binnenuit!

Glov

GLOV is een handschoen gemaakt uit microvezels en verwijdert je make-up op een snelle en makkelijke manier.Het enige wat je nodig hebt, is een beetje lauw water. Maak je GLOV proper, laat het doekje drogen en gebruik het opnieuw!

Fillerina

Fillerina is een revolutionaire, dermo-cosmetische filler voor thuis. Zonder naalden! Het product bevat 6 verschillende soorten hyaluronzuur. Deze moleculen kunnen de huidlagen opvullen zonder de huid te moeten doorprikken.

Likami

Likami is een organisch merk met een ​​geweldig assortiment natuurlijke producten. Het merk gebruikt alleen actieve, plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën. Deze superfoods zijn extreem rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten. 

Vitasonar

Tijd voor “A new Me“.  Tijd dus voor detox, dieet en meer energie aan het begin van dit nieuwe jaar. Graag stellen we Vitasonar aan je voor. Dit gamma bestaat uit 3 verschillende soorten voedingssupplementen. Telkens met een ander doel.    

Join the Powdercult!

#Powdercult