Zoekresultaten 0

Back to school: Shine in 5 minutes

29.08.2018

Back to School!

Shine in 5 minutes with our Loose Mineral Blush Bronze

Maandag is het zover, dan start het nieuwe schooljaar.  Dan begint de ochtendrush weer.  Te laat opgestaan. Te druk in de badkamer...

Elke vrouw wil er ondanks de hectische ochtenden toch goed uitzien en stralen aan de schoolpoort of op het werk.  Dankzij de Loose Mineral Blush Bronze van Cent Pur Cent kan dat in slechts 5 minuten.  Dit product is ideaal voor alle lieve mama's, voor alle mooie juffen, en zelfs voor alle jonge tienermeisjes die ook al wat willen experimenteren.

1 product, meerdere toepassingen. Handig toch!

De Loose Mineral Blush Bronze is gekend in het grote formaat, maar is ook verkrijgbaar in mini-versie in de Summerdisplay.  De Bronze is één van onze 4 standaard blushkleuren naast Rosé, Pêche en Multi.  De Bronze heeft een mooie glans en wordt dus ook vaak als highlighter gebruikt.  Wegens de donkere kleur, wordt dit poeder vaak vergeleken met woestijnzand en zorgt dus voor een mooie warme gloed op het gelaat.

Naast de traditionele gebruikstoepassing als blush of bronzer, kan de bronzer ook als oogschaduw gebruikt wordt.  Gebruik hiervoor de Eye Flat Brush en breng aan op de oogbol.  Dit in combinatie met onze oogschaduw Café, Bronzer, Chocolate of Taupe geeft en zeer mooi resultaat. Maar het kan ook alleen met enkel een eyeliner en wat mascara.

Deze BRONZE wordt ook gebruikt als extra glitter in de bodymelk.  Neem wat poeder uit het potje en meng het met je lotion.  Meng goed en breng aan op het lichaam.  Dit geeft een zeer mooi glittering op de armen en benen.  Let op dat je niet teveel gebruikt.

Of als extra kleurtje lippenstift.  Breng met onze Lippencil wat poeder aan op de lippen en zet vast met een verzorgende lipstick of lippenbalsem.  Heel handig en snel gedaan.

Op die manier is dit product multifunctioneel en heb je meerdere toepassingen voor één product.

Bekijk hieronder hoe je deze BRONZE kan gebruiken.
Deze is te verkrijgen bij onze verdelende apotheken voor 29.99€.

 

Join the Powdercult!

#Powdercult