Zoekresultaten 0

NEW: 4 Lipstickkits

10.12.2020

We staan gekend voor onze minerale lipsticks met romige textuur die de lippen niet uitdrogen. De kleurtjes gaan van zacht nude tot frambozenrood en zijn dus heel draagbaar voor iedereen! Maar we zijn van het principe, je kan er nooit genoeg van hebben. Dus breiden we nu ons gamma uit met 4 nieuwe kleuren, die nu al beschikbaar zijn in een super voordelige lipkit. Een lipkit bestaat uit een lipstick, lippotlood en 2 mini limited edition lipglosses. Zo heb je alle nodige producten bij de hand om jouw make-up look af te werken!

Cent Pur Cent

NO MOCHA, NO GLORY
Zacht of nude staan niet altijd gelijk aan saai. Deze lip kit bevat 3 onmisbare producten voor een prachtige nude lip look. Je kan de tint het best beschrijven als een natuurlijke, mooi bruine kleur met perzik ondertonen.

Cent Pur Cent

LIVE, LOVE PINK NOUVEAU
Deze lip kit heeft alles om een prachtige oudroze look te creëren. De Pink Nouveau lipstick is de roze tegenhanger van de Cent Pur Cent klassieker: Crême Brûlée. Het is dus een echte must-have kleur die zeker niet mag ontbreken in jouw make-up tas.

Cent Pur Cent

WHOA, LET'S RETRO! 
Voor deze mooie, intense lip kit haalde Cent Pur Cent inspiratie bij Marilyn Monroe. Hiermee heb je alle essentials om een klassieke, stijlvolle retro-look te creëren. Gebruik de lipstick in combinatie met de lipliner voor een classic red lip, of voeg een gloss toe voor een gedurfde look.

Cent Pur Cent

AMOUREUX IS MY ATTITUDE
Ga voor een zwoele donker roze lip look met de 'Amoureux is my attitude' lip kit. De lipstick biedt niet enkel een intense kleur, maar heeft ook een plumping effect! Deze combinatie zorgt gegarandeerd voor mooie, zwoele lippen!

PRIJS
De lip kits zijn verkrijgbaar aan de prijs van 49,99 euro.

HOE GEBRUIK JE NU ZO'N LIP KIT?
1. Als eerste teken je met de zachte en long lasting lipliner een dunne lijn rond je lippen.
2. Accentueer je cupidoboog en trek een lijntje op de lip in het midden onderaan. Dit zal ervoor zorgen dat je lippen mooi vol lijken.
TIP: maak je lippen voller door een lijntje net buiten de lip rand te tekenen.
3. Breng daarna je favoriete lipstick aan en werk af met een laagje lipgloss!

L I P S T I C K S

Heb je liever enkel de lipstick? Dat kan zeker! De lipsticks zullen in de loop van januari ook apart verkrijgbaar zijn. De aparte lipsticks komen elk op 22,99 euro.

Cent Pur Cent
Cent Pur Cent
Cent Pur Cent

Join the Powdercult!

#Powdercult

Bekijk op Instagram

Bekijk op Instagram

Bekijk op Instagram

Bekijk op Instagram

Bekijk op Instagram

Bekijk op Instagram