Cent Pur Cent nu ook op La Redoute Frankrijk

Cent Pur Cent nu ook op La Redoute Frankrijk

Het jonge Limburgse make-upmerk Cent Pur Cent kan na amper een jaar actief bezig te zijn op de markt al een groot punt op de bucketlist afvinken. Namelijk dat van “internationaal doorbreken”.  Vanaf deze week wordt de minerale make-uplijn immers ook verkocht op La Redoute Frankrijk.

“Nooit gedacht dat we na een jaar al zo hard zouden gaan,” glundert zaakvoerder Caroline Rigo. “In maart van dit jaar trokken we naar de grootste cosmeticabeurs in Bologna. Het viel op dat vooral de Fransen enorme interesse toonden in minerale make-up. Zo werden we ook opgemerkt door La Redoute Frankrijk.  Meteen begon ik te fantaseren en te dromen, maar nooit durfde ik hopen dat het enkele maanden later tot een effectieve samenwerking zou komen. Sinds midden augustus kunnen ook de Franse minerallovers onze make-up kopen via de leider van de e-commerce in Frankrijk.  Ik ben ontzettend trots, want ik wil Cent Pur Cent over heel Europa op de markt brengen,” aldus Rigo. “Iedereen heeft immers recht op gezonde make-up toch?”

 

La Redoute

La Redoute, is de grootste online fashion en beauty retailer in Frankrijk. La Redoute heeft de ambitie om elke vrouw toegang te geven tot de perfecte stijl en het ultieme geluk.  De site wordt maandelijks bezocht door meer dan 7 miljoen unieke bezoekers.

 

Cent Pur Cent

Cent Pur Cent is een 100% minerale en gezonde make-uplijn en dat in de vorm van losse poeders.  Dit Belgisch make-upmerk werd gelanceerd in 2016 door de Hasseltse topvisagiste Caroline Rigo.  Zij was al jaren op zoek naar een pure, gezonde en minerale make-uplijn voor zichzelf, maar eigenlijk ook voor élke vrouw die in haar make-upstoel plaatsneemt. Dus voor élk type huid.  Wegens gebrek aan een 100% gezonde minerale make-uplijn op de Belgische markt, stelde ze haar eigen lijn samen: Cent Pur Cent.  De combinatie van een geloofwaardig product en de jarenlange expertise van de vrouw achter het merk, maken deze lijn tot een sterk product. In België zijn de poeders te koop bij de apothekers.