Cent Pur Cent opgemerkt door La Redoute Frankrijk

Cent Pur Cent opgemerkt door La Redoute Frankrijk

Het jonge Limburgse make-upmerk Cent Pur Cent kan na amper een jaar actief bezig te zijn op de markt al een groot punt op de bucketlist afvinken. Namelijk dat van “internationaal doorbreken”.  Vanaf deze week wordt de minerale make-uplijn immers ook verkocht op La Redoute Frankrijk.

“Nooit gedacht dat we na een jaar al zo hard zouden gaan,” glundert zaakvoerder Caroline Rigo. “In maart van dit jaar trokken we naar de grootste cosmeticabeurs in Bologna. Het viel op dat vooral de Fransen enorme interesse toonden in minerale make-up. Zo werden we ook opgemerkt door La Redoute Frankrijk.  Al na enkele maanden zijn we tot een effectieve samenwerking gekomen, want sinds midden augustus kunnen ook de Franse minerallovers onze make-up kopen via de leider van de e-commerce in Frankrijk.  Ik ben ontzettend trots. Maar dit is nog maar het begin, want ik wil Cent Pur Cent over heel Europa op de markt brengen,” aldus Rigo. “Iedereen heeft immers recht op gezonde make-up toch?”