Cynthia Reekmans aan boord bij Cent Pur Cent

Cynthia Reekmans aan boord bij Cent Pur Cent

Voormalig TVL-gezicht Cynthia Reekmans is sinds enkele weken Communicatie en Marketingmanager van het Hasseltse bedrijf Cent Pur Cent.

Cent Pur Cent is een 100% mineraal make-upmerk dat vorig jaar op de markt werd gebracht door de Hasseltse Caroline Rigo. Dit product wordt exclusief verkocht bij apothekers.

Rigo is al jaren actief in de make-upwereld en verzorgde de make-up van Cynthia tijdens de gloriedagen van studioTVL op TVLimburg.  Daar is een vriendschap ontstaan die nu leidt tot samen zaken doen. Caroline Rigo is ook eigenares van Café Beauté in Hasselt.

Cynthia was 8 jaar lang het gezicht van studioTVL op TVLimburg. Nadien ging ze aan de slag als communicatieverantwoordelijke van STVV en Stayen.  Daarnaast is Reekmans een veelgevraagde bedrijfspresentatrice en moderator.  Nu zorgt Cynthia ervoor dat het minerale make-upmerk naamsbekendheid krijgt en bekend wordt bij het grote publiek. De perfecte combinatie met haar presentatiewerk.